Tánctábor 2018 - NYÁRI TÁNCTÁBOR

Nyári tánctábor hasznos ötletek

2011.07.10 18:22
Közeleg a nyári tánctábor időpontja. Néhány tipp, hogy mit érdemes magaddal hozni.

 

 

Aki már volt velünk Nován táborozni, az tudja, hogy milyen a hely. Viszont aki idén jön velünk először, annak szeretnénk néhány hasznos tippet adni, hogy mi az, amit érdemes magával hozni.

 

Nova egy kis település, van ugyan élelmiszer boltja is, de azért ha biztosra akarsz menni, a rágcsálnivalót, kekszet, ásványvizet stb. jobb ha hozol magaddal.

 

Napi 3X-i étkezést kapunk, ami szerintem bőséges, de ha valaki még szeretne egy kis desszertet, akkor a büfében kapható jégkrém, illetve kávé, üdítő és egyebek.

 

A tánchoz érdemes sok váltás ruhát hozni és legalább 2 cipőt. A reggeli bemelegítésnél lesznek földön végzendő gyakorlatok, így polifom vagy egy erre a célra hozott törölköző jó ha van nálad.

 

A táncon kívül a szabadidőparkban lehet horgászni, csónakázni, pin-pongozni, csocsózni, röplabdázni, biliárdozni. A horgászáson kívül a többihez adnak eszközöket illetve felszerelést.

 

Aki horgászni szeretne, az készüljön arra, hogy a házi rend szerint vissza kell dobni a halakat a tóba!

 

Esténként szoktunk társasjátékozni, kártyázni és persze bulizni (akinek még van ereje táncolni). Ekkor csinálunk egy közös asztalt, ahova mindenki kiteheti a közösbe szánt enni-innivalót.

 

Az első napon csapatokat fogunk kialakítani. Minden napra lesz egy kisebb- nagyobb feladat, amit meg kell oldani a csapatoknak. Ehhez nem árt ha van nálatok papír, toll, ceruza.

Webáruház készítés
arkoz.hu shopmania.hu paypal