TÁNCTANFOLYAM PÁTY - Társastánc és Salsa Páty

Társas tánc

2011.11.15 22:30
Bizony társas tánc a társastánc! Együtt tanulni valamit úgy, hogy az a két fél harmóniája nélkül nem működik nagyon nehéz...

Bizony társas tánc a társastánc! Együtt tanulni valamit úgy, hogy az a két fél harmóniája nélkül nem működik nagyon nehéz.

 

 

 

Aki már táncol egy ideje az alátámaszhatja az állításomat, miszerint időnként akadnak a táncparketten feszült pillanatok. Van úgy, hogy a páros egyik tagjának már megy a lépés, a másiknak viszont egyáltalán nem. Ilyenkor nehéz türelemmel lenni a másik iránt, illetve annak akinek meg nem megy saját magával szemben.

 

 

 

A másik konfliktust okozó dolog az, ha a páros tagjainak nem azonosak a céljai. Ez hosszútávon olyan konfliktusokhoz vezethet, amiket nagyon nehéz kezelni. Egy fellépésen vagy versenyen megélt esetleges kudarc szintén érdekes szituáció.

 

 

 

Azért ezeknek az esetleges nehézségeknek az ellenére nem érdemes kihagyni az életünkből a tánc adta örömöket. Ha odafigyelünk és szem előtt tartjuk, hogy ez valóban egy társas tánc, akkor talán sikerül túllendülni minden nehézségen.

 

 

 

Próbáld ki Te is magad, hogy neked hogy menne a dolog! Kattints ide!

 

Webáruház készítés
arkoz.hu shopmania.hu paypal