Password reminder

Payment solution

Partners

Vote

Comparison

Personal loan

Product DetailsTÁNCISKOLA AJÁNDÉKUTALVÁNY - Bármekkora értékben

TÁNCISKOLA AJÁNDÉKUTALVÁNY - Bármekkora értékben
4 $4
Type of Product:
Tánciskola Ajándékutalvány
Értéke:
1000 Ft
Felhasználható:
Kiadás napjától - 1 évig

Tánciskola Ajándékutalvány bármilyen értékben. Add meg vásárláskor, hogy milyen értékben szeretnél vásárolni és olyan Ajándékutalványt állítunk ki!

A legkisebb érték 1.000 Ft lehet, ez az árnál az alap beállítás, de a végösszeg akkora érték lesz amit beállítottál a legördülő menüben.

Ha nem találsz olyan értéket a fenti legördülő menüben, amiben szeretnél vásárolni, akkor írd meg a megjegyzés rovatban a pontos értéket és annak alapján állítjuk ki az utalványt.

  • A Tánciskola Ajándékutalvány kitűnő ajándék lehet minden alkalmora, legyen az születésnap, névnap, karácsony, húsvét vagy bármilyen más alkalom.

    Bármekkora összegben rendelhetsz ajándékutalványt 1.000 Ft-tól fölfelé. Háromféle címletben kapható, 1.000; 2.000; 5.000 Ft-os címletű ajándékutalvány. Ezek a címletek külön-külön termékként szerepelnek a webáruházban, így vásárlásnál bármilyen formában kombinálhatóak.

    A vásárlástól számított 1 évig érvényes, ezen időn belül használható fel a saját szervezésű tánctanfolyamainkra, vagy saját gyártású termékeinkre mint a Táncoktató DVD-k és Tánczene CD-k.

  • Produces
    Tánckoktél Tánciskola