Az ELEVEN Tánctábor! Első rész:

2017.04.06 17:39

Idén nyáron megELEVENedik a Holt Tisza...

...mert mint azt már biztos hallottad, augusztus 20-25-ig ismét

a Holt Tiszánál tartjuk a 11. (angolul:eleven) Nyári Tánctáborunkat!

 

Ha már voltál, akkor tudod, hogy idén sem fog senki unatkozni aki eljön és garantáljuk a jó hangulatot és a teljes kikapcsolódást a hétköznapi mókuskerékből!

 

Mindenképpen megéri velünk tartani:

- Ha szeretnél táncban sokat fejlődni, mert a tánctábor a legintenzívebb tanulási forma és mindenki itt fejlődik a legtöbbet,

- Ha nem annyira táncolni, hanem kikapcsolódni vágysz, mert itt teljesen el tudsz lazulni, akkor is ha nem veszel részt minden táncórán:

közvetlen a Holt Tisza partján van a szállás, tökéletes hely a kikapcsolódásra, nem sok ilyen helyet találsz Magyarországon. Számos kikapcsolódási és sportolási lehetőség közül választhatsz akkor is ha nem táncolnál,

vagy nem táncolnál annyit mint a többiek.

 

Minden igényt kielégít akkor is ha magányra vágysz és kikapcsolódni, pihenni szeretnél. Rengeteg gyönyörű hely van a parton és a vizen is, ahová elvonulhatsz elmélkedni kikapcsolni. Az utóbbihoz bérelhetsz helyben vizibiciklit, kajakot, csónakot.

Ha pedig társaságban érzed jól magad egy szuper közösséggel töltheted az időt és remek programokkal várunk minden nap és este a táncon kívül is.

 

- Napi 3x eszünk, szóval teljes ellátás lesz és ez azért jó hír, mert első osztályú a konyha, mindent nagyon ízletesen főznek a svédasztalos reggelitől kezdve az ebéden át a vacsoráig és nagy adagok vannak. Éhen nem fogsz maradni.

- Minden táborozó ajándékokat is kap a megérkezéskor, ez nálunk már hagyomány.

 

És jelenleg a legfontosabb hír, hogy jövő hét vasárnapig, vagyis április 16-ig még kedvezményesen jelentkezhetsz a táborba kihasználva a

KORÁNKELŐ KEDVEZMÉNYÜNKET!

 

 

 

CSAK KATTINTS A KÉPRE A TÁBOR RÉSZLETEIÉRT ÉS A JELENTKEZÉSHEZ, VAGY

 

IGÉNYELD ITT A KORÁNKELŐ KEDVEZMÉNYT ÉS JELENTKEZZ MOST!

 

Ne gondolkozz, hogy érdemes-e jönnöd, mert megbánni csak azt fogod, HA KIHAGYOD! 

 

NEM HAGYOM KI! JELENTKEZEM A 11. NYÁRI TÁNCTÁBORBA!

 

Folyt köv...